Kosár 0 items - 0 lei 0

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek

Az Általános Szerződési Feltételek szabályozzák a www.mollia.ro címen található weboldal és a Mollia GB SRL által nyújtott kapcsolódó szolgáltatások használatát.

A www.mollia.ro webhely egy kizárólag kézzel készített természetes kozmetikumok, valamint más kozmetikai termékek értékesítésével foglalkozó online webshop.

A www.mollia.ro oldalra való belépéssel Ön elfogadja a jelen Általános Szerződési Feltételek betartását, valamint az összes vonatkozó törvény és rendelet betartását. Amennyiben Ön nem ért egyet a jelen feltételekkel, tilos a weboldal használata, illetve a Mollia GB SRL által nyújtott bármely más szolgáltatás vagy termék használata.

Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint felülvizsgáljuk és módosítsuk a jelen Szolgáltatási Feltételeket. Ha így teszünk, frissíteni fogjuk ezt az oldalt. A jelen Általános Szerződési Feltételek bármely módosítása a közzététel időpontjától kezdve azonnal hatályba lép.

A jelen Általános Szerződési Feltételeket legutóbb 2022. május 20-án frissítettük.

Használati korlátozások

A weboldal használatával Ön saját maga, felhasználói és más felek nevében garantálja, hogy:

  1. a honlapon található anyagok és szoftverek módosítását, másolását, származékos munkák készítését, dekompilálását vagy visszafejtését nem fogja elvégezni
  2. nem távolít el semmilyen szerzői jogi vagy egyéb tulajdonjogi megjelölést a weboldalon található anyagokról és szoftverekről.
  3. sem tudatosan vagy gondatlanságból használja ezt a weboldalt vagy bármely kapcsolódó szolgáltatását oly módon, hogy visszaél vele, vagy a Mollia GB SRL által nyújtott bármely szolgáltatással, vagy termékkel. 
  4. ezt a weboldalt vagy a hozzá kapcsolódó szolgáltatásokat az alkalmazandó törvények vagy rendeletek betartásával használja.
  5. ezt a weboldalt nem használja spam küldésével együtt.
  6. ezt a weboldalt vagy a kapcsolódó szolgáltatásokat nem használja olyan módon, amely sértheti harmadik felek magánéletét, szellemi tulajdonjogát vagy egyéb jogait.
Szellemi tulajdon

A jelen weboldalon található anyagok szellemi tulajdonjoga a Mollia GB SRL tulajdonát képezik.

Személyes adatok védelme

Az Mollia GB SRL vállalja, hogy az ügyfelek által megadott személyes adatokat csak az általuk megrendelt termékek hatékony értékesítése céljából használja fel, valamint hogy tájékoztassa őket hírekkel és ajánlatokkal kapcsolatosan.

A Mollia GB SRL nem ad el, nem cserél ki e webhelyen szerzett e-mail címeket, és nem adja ki az ön e-mail címét a webhely oldalait elérő más személyek számára sem.

Önnek jogában áll ellenállni az Önre vonatkozó személyes adatok feldolgozásának, és kérheti az adatok törlését. E jogok gyakorlására írásbeli, dátummal ellátott és aláírt kérést kell küldenie az info@mollia.ro címre

Ha néhány információ helytelenül lett megadva a weboldalon, kérjük, minél hamarabb tájékoztasson bennünket.

A felelősség korlátozása

A Mollia GB SRL erőfeszítéseket tesz annak érdekében, hogy a weboldalon található információk és anyagok helyesek legyenek, mindazonáltal nem vállal felelősséget a weboldalon található információk és anyagok pontosságáért. Nem tudjuk garantálni, hogy a webhely működése megszakítás nélküli vagy hibamentes, vagy hogy a weboldal nem tartalmaz vírusokat, amelyek károsak lehetnek az eszközökre vagy a szoftverekre. 

A Mollia GB SRL által a www.mollia.ro weboldalon és más közösségi média csatornákon keresztül nyújtott információk személyes használatra és szigorúan személyes érdekre vonatkoznak. A www.mollia.ro oldalt nem arra tervezték, hogy bármilyen állapot esetén profi orvosi tanácsadást vagy kezelést nyújtson. Ne használja weboldalunkat vagy tanácsainkat orvosi jellegű problémák kezelésére.

A webhelyen közzétett termékfotók mind a Mollia GB SRL által készített termékekről készültek, de a kiszállított termékek bizonyos esetekben eltérhetnek a képektől. Ugyanakkor a www.mollia.ro weboldal tartalmaz stock fotókat is. 

A termékek árai

A webhelyen található termékek ára RON-ban van kifejezve, a termékeknél feltüntetett árak nem tartalmazzák a szállítási díjat.

Megrendelések

A www.mollia.ro weboldalon megjelenő termékek megrendelése a bevásárlókosáron keresztül történik, a kiválasztott termékeket, valamint mennyiségüket az ügyfél határozza meg. A megrendelés elküldésével a vásárló elkötelezi magát a termékek megvásárlására, és egyben elfogadja a jelen szerződési feltételeket.

Szállítási idő

A www.mollia.ro weboldalon vásárolt és az adott időben raktáron lévő termékek szállítási ideje általában 2-7 munkanap között van, amely a megrendelés elküldése után számítandó. 

Panaszok és elállási jog

Csak a www.mollia.ro webhelyről vásárolt és a webhelyen közölt információknak nem megfelelő termékeket lehet visszaküldeni, illetve a hibásan küldött termékeket. A visszaküldött termékeknek ugyanabban az állapotban kell lenniük mint a kiszállításkor, eredeti csomagolásban, minden tartozékkal, megfelelő külső csomagolásban a szállítás során történő védelem érdekében. Használt vagy hiányos terméket nem fogadunk vissza.

A termékek visszaküldésének költségei a megrendelőt terhelik.

A fenti esetben a Mollia GB SRL maximum 10 munkanapon belül visszatéríti a visszaküldött termékek értékét.

A visszaküldés a vásárlástól számított 30 napon belül kell megtörténjen.

Bankkártyás fizetés

A www.mollia.ro weboldala a bankkártyás fizetéshez a Netopia rendszerét használja

Elérhetőségeink:

Mollia GB SRL
CUI 45721015
Harghita, Odorheiu Secuiesc, Str. Constructorilor nr. 1/A ap. 8
Telefon: 0751338503
Email: info@mollia.ro

Minimum 4 karakter