Kosár 0 items - 0 lei 0

Rólunk

Természetes, kézzel készült kozmetikumok

Isten hozott a Mollia oldalán!
A “rólunk” menüpont igazából Rólatok szól. Nektek készítünk kozmetikumokat a természetes alapanyagok legjavából. Miattatok van az, hogy csak a legmagasabb minőségű, minden szükséges dokumentummal ellátott alapanyagokat használjuk fel. Kipróbált, tesztelt és tökéletesített receptekkel dolgozunk, ezért hosszadalmas 1-1 új termék bevezetése.

A Ti visszajelzéseitek a legfontosabbak a számunkra: ezért biztatunk, hogy a weboldalon, vagy a facebook oldalon, vagy akár egy insta sztori erejéig jelezzetek vissza nekünk. Ezekből építkezünk, töltekezünk, tanulunk. Ne csak a termékekre gondoljatok: a weboldallal, a szállítással, a csomagolással vagy bármi egyébbel kapcsolatban elmondhatjátok a véleményeteket!

A Ti problémáitokra keresünk megoldást: több termékünk is van, amit a Ti igényeiteket felmérve fejlesztettünk ki. Mivel nekünk is és tudjuk, hogy nektek is fontos a környezetünk megóvása, ezért több termékünket igyekeztünk természetbarát csomagolásba bújtatni. A sampon tömb, tustömb és arctisztító tömb így papírba csomagolva érkezik hozzád.

A Ti informálásotok az első: ezért van Facebook oldalunk, Instagram és TikTok fiókunk. Kövessetek minél több felületen, így biztosan elsőkként értesültök minden új termékről, akcióról és információt gyűjthettek a natur kozmetikumok világáról.

A Mollia Kozmetikumok igazából rólatok szól!
Fedezd fel termékeinket, barangolj a weboldalunkon.

Ha kérdésed van, írj nekünk bizalommal:
info[kukac]mollia.ro

Stay Tuned for Updates

[mc4wp_form id=”520″]

Contact Us

1229 SE Nehalem, Portland, OR 97202
Call: 503 230 9260
Email: info@soapery.com

Minimum 4 karakter